RETOUREN

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Bij orders vanaf EUR 50 zijn de retourkosten voor onze rekening. Bij orders onder EUR 50 zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

U kunt een artikel retourneren via een PostNL pakket punt. Bij orders vanaf EUR 50 zijn de retourkosten voor onze rekening. Bij orders onder EUR 50 zijn de retourkosten voor uw rekening. 

Artikelen moeten worden geretourneerd aan ons in dezelfde staat zoals u ze ontvangen heeft met alle kaartjes en labels eraan vast. Let op: u heeft een wettelijke verplichting om zorg te dragen voor de artikelen gedurende de tijd dat u ze in bezit heeft. Ze vallen daarbij onder uw verantwoordelijkheid totdat ze aankomen bij ons magazijn. Wij raden u daarom aan dat de artikelen veilig zijn verpakt om beschadiging tijdens het vervoer naar ons te voorkomen.

Selecteer op de website in "Mijn account" het item dat u wilt retourneren. Klik op de knop "Retour", vul vervolgens uw aanvullende contactgegevens in en klik op "Verzenden". Gebruik het door ons meegeleverde retouradreslabel dat u in uw pakket vindt en plak het aan de buitenkant van het pakket. Let op: Bij orders vanaf EUR 50 zijn de retourkosten voor onze rekening. U ontvangt in dit geval een prepaid retourlabel van ons. U hoeft bij afgifte van het retourpakket bij een PostNL punt niets meer te betalen voor de retourkosten. Bij orders onder EUR 50 zijn de retourkosten voor uw rekening. U dient de retourkosten zelf aan de balie van het Post NL punt te voldoen. Vraag altijd om een verzendbewijs. 

Hieronder het retouradres voor uw referentie:

Back to Black Clothing 
Osdorperweg 874 
1067 TD Amsterdam 
Nederland

Als we overwegen dat het (de) artikel(en) is (zijn) gebruikt / gedragen / gewassen, de originele verpakking ontbreekt of een artikel is geretourneerd in een onbevredigende toestand, kunnen wij de terugkeer verwerpen en uw verzoek tot terugbetaling weigeren.

Na verzoek van restitutie, zullen restituties middels de oorspronkelijke aankoopmethode van betaling worden uitgegeven (bankoverschrijving / Credit card / Paypal enz). Na ontvangst van uw retour, zullen wij trachten binnen 10 werkdagen uw geld terug te storten. Een bevestigingsmail zal u worden toegezonden zodra een restitutie is verleend.

De totale restitutie zal worden weergegeven op uw bankafschrift of in uw PayPal-account binnen 5 werkdagen (let op dat restitutietijd wordt gedicteerd door de bank en buiten onze controle is. PayPal restituties lijken sneller inzichtelijk te zijn en hebben een begeleidende e-mail met direct bericht van PayPal om u te adviseren over het verschijnen van de fondsen). 

Verzendkosten, betaald door de klant, zullen niet worden vergoed in geval u items behoudt, welke u heeft besteld. Slechts het totaalbedrag van de bestelde artikelen zal worden teruggestort. Verzendkosten worden wél vergoed indien u de gehele order retourneert, dus verder geen items behoudt. 

** Indien een korting/promotiecode werd toegepast op uw oorspronkelijke bestelling, zal het terug te betalen bedrag worden aangepast tot de herziene bestelwaarde en passend kortingsniveau.

Helaas kunnen wij orders niet omruilen voor een andere maat. U kunt natuurlijk wel een nieuwe bestelling plaatsen op de website. 

Ons team draagt grote zorg aan het verpakken en verwerken van klantbestellingen, maar wij raden u aan zodra u uw bestelling ontvangt, zorgvuldig de pakbon/factuur en het (de) artikel(en) te controleren.

De wet geeft een klant bepaalde rechten ten aanzien van goederen die niet passen aan hun beschrijving, van onbevredigende kwaliteit zijn of niet geschikt zijn voor de doeleinden van de klant. Indien u artikelen van deze aard heeft ontvangen, heeft u recht op restitutie (binnen 15 dagen) of vervanging.

Als u vindt dat u een defect of onjuist artikel heeft ontvangen, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met ons Customer Care Team.

Indien u een defect of onjuist artikel heeft ontvangen, zullen wij ons uiterste best doen om deze om te wisselen voor het juiste of correcte artikel (afhankelijk van beschikbaarheid) of u een terugbetaling bieden van de volledige prijs die u heeft betaald voor uw bestelling (inclusief alle leveringskosten). Wij verzoeken u uw foutief of defect geleverde artikel(en) zo spoedig mogelijk aan ons te retourneren, uiterlijk binnen 15 dagen na ontvangst.

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, zal ons team van technische experts uw artikel inspecteren om een fabricage fout te bevestigen. Indien u een defect artikel wenst te retourneren, volg dan alstublieft ons retourbeleid. 

Restitutie zal worden verwerkt middels de oorspronkelijke betalingsmethode van aankoop. Na ontvangst van uw retouraanvraag, zullen wij ernaar streven binnen 10 werkdagen uw geld terug te storten. Een bevestigingsmail zal u worden toegezonden zodra een terugbetaling of omruiling is verwerkt. Indien u verzoekt om een omruiling van een defect of onjuist artikel, zult u niet aansprakelijk worden gesteld voor de leveringskosten van de vervanging van het artikel en zullen we ernaar streven om deze nieuwe order zo spoedig mogelijk naar u toe te zenden.

Retourprocedure: Zodra u artikelen wenst te retourneren, verzoeken wij u vriendelijk de retourprocedure te volgen.

Alle retouren worden binnen tien werkdagen verwerkt (met uitzondering van weekend- en feestdagen). Nadat uw retour is verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail van ons waarin uw terugbetalingsprocedure gedetailleerd is omschreven. Als uw terugbetaling is verwerkt door ons dan zal dit verschijnen in de relevante betalingsmethode binnen drie tot vijf werkdagen, te rekenen vanaf de datum van ontvangst van de e-mail.

Wij verontschuldigen ons als we een fout hebben gemaakt bij de verwerking van het (de) geretourneerde artikel(en).

Indien u het onjuiste bedrag teruggestort heeft gekregen, neem dan contact op met ons Customer Care Team. We zullen ons uiterste best doen om dit voor u uit te zoeken.

Newsletter subscribe
Subscribe Extra 10% off
No email!! check your junk/spam box
EXTRA 10% OFF !!